En opskrift hvor honning ikke indgår, men som åbner mange døre til honning opskrifter – & en masse andre selvfølgelig

Opstart:

  • 100g vand
  • 80g hvedemel
  • 20g fuldkornshvedemel

Fodring:

  • 20g surdej
  • 100g vand
  • 80g hvedemel
  • 20g fuldkornshvedemel

Alt efter hvor ofte surdejen kommer i brug kan den enten stå fast på køkkenbordet, hvor den skal fodres dagligt, eller den kan stilles på køl og fodres ved behov. Da jeg bager flere gange ugentligt står min fremme – I sommermånederne fodrer jeg morgen og aften, i vinter-månederne ofte kun om aftenen. Tager vi på ferie eller kommer der uger hvor jeg ikke får bagt, fodres den og stilles på køl. Når den skal i brug igen fodrer jeg den op 1-2 gange, så er den klar igen.


Vil surdejen alligevel ikke lykkes, eller vil du springe ventetiden over? Send en besked, så sørger jeg for en sjat surdej til dig fra min egen – Klar til afhentning og klar til brug ☺️


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er endnu ingen kommentarer