
Cookies med let sprød kant og en chewy krumme. Perfekte til at hive ungerne med i køkkenet, da de både er nemme og hurtige
- 125 g stuetemp smør
- 50 g farin
- 40g honning
- 100 g mel
- 100 g havregryn
- 1 tsk bagepulver

- Ovnen forvarmes til 180° (alm ovn)
- Smørret skæres ud i tern, og røres sammen med farin med en ske eller gaffel til en ensartet masse. (Kom smørret ikke ud af køleskabet i tide, smides den bare i mikroovnen i 10-20 sekunder)
- Honningen tilføjes, og det hele røres sammen igen
- I en seperat skål blandes mel, havregryn og bagepulver
- Melblandingen hældes i smørblandingen, og røres godt sammen til der ikke er flere tørre pletter. Det ser lidt tørt ud i starten, men det skal nok samle sig!
- Dejen rulles til kugler, ca en god spiseske (eller 35 g per cookie)
- Kuglerne lægges på en bageplade med bagepapir og trykkes flade – De skal være ca på tykkelsen med en lillefinger.
- Bages 12-14 minutter i ovnen (til de er let gyldne, de må ikke blive brune)
- Når de kommer ud af ovnen er de fortsat bløde – Lad dem hvile i 5 minutter på bagepladen inden de forsigtigt overføres til en rist for at køle af
De er bedst lige når de er bagte, så man kan man fordel halvere opskriften hvis ikke man kan nå at spise 12 samme dag




Der er endnu ingen kommentarer