
En “one pan” aftensmad der er perfekt til de travle hverdage uden at gå på kompromis med smag
- 800g kyllingelår (8 stks) eller 4 kyllingefileter
- 3 spsk sennep
- 4 spsk creme fraiche
- 2 fed hvidløg
- 150ml vand
- 1 hønseboullion
- 500g kartofler
- 3-400g grønne bønner
- 2 spsk honning
- En lille håndfuld frisk estragon

- Forvarm ovnen til 180° varmluft eller 200° alm ovn
- Kog 150ml vand, og opløs en bouillion terning deri
- Riv eller pres hvidløgene, og hak estragon groft.
- Bland creme fraiche, sennep, hvidløg, estragon, honning og bouillon vand i en skål, og krydre med salt og peber.
- Læg kyllingen i et ovenfast fad, og læg kartoflerne og de grønne bønner ind i mellem
- Hæld creme fraiche blandingen over, og sæt fadet i ovnen i 45 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt

Der er endnu ingen kommentarer