
En hurtig og nem opskrift som kan tilpasses efter humør – Perfekt til morgenmad eller som topping
- 2 dl havregryn
- 50g nødder
(fx. valnødder, mandler, hasselnødder eller en blanding af dem man har i skabet) - 50g frø og kerner
(fx. græskarkerner, chiafrø, solsikkekerner - 2 spsk honning

- Hak større nødder eller kerner groft, så alle ingredienser har omtrent samme størrelse
- Smelt 2 spsk honning lidt på panden så den er let flydende, og tilsæt de tørre ingredienser
- Rist på panden ved middel temperatur indtil det får en gylden farve. Pas på det ikke brænder på
- Bred det ud på et fad eller et stykke bagepapir for at køle af, inden det hældes på en lufttæt beholder hvor det kan holde sig et par uger
- Servér ovenpå skyr eller yoghurt med lidt friskt frugt og evt lidt bipollen eller bibrød.
For en sundere version af en crumble, kan crumble dejen erstattes med de honningristede havregryn – Tag den af varmen lidt tidligere og brede udover frugtmassen inden den kommes i ovnen.

Der er endnu ingen kommentarer