
I airfryeren! En hurtig og uimodståelig tilføjelse til ostebordet
- 1 rund brie (300-350 g)
- 4 spsk honning
- 20 g tranebær
- 20 g valnødder
- 4 stilke rosmarin

- Overfladen af brien snittes i tern med ca 1 cm dybe snit (blot for at bryde skindet)
- Brien sættes i et fad eller gryde der tåler airfryer
- Honningen hældes udover brien
- Tranebær, valnødder og rosmarin hakkes groft, og drysses udover brien – Lidt af toppingsene skubbes ned i snittene
- Fadet eller gryden sættes i airfryer i 180° i 10 minutter til osten er smeltet – Tjek gerne undervejs
- En ekstra spsk honning hældes over den varme brie, som serveres straks mens den stadig er varm
Serveres med ostekiks, et godt brød eller som del af et lækkert ostebord
Det kan også laves i ovnen, så skal den bare have lidt længere


Der er endnu ingen kommentarer