Lidt spice fra chilien møder lidt sødme fra honningen og skaber en hurtig og lækker aftensmad på 10 minutter

  • 250 g rejer (frosne)
  • 1 tsk sesam olie
  • 1 tsk soya
  • ½ tsk frisk, revet ingefær
  • 1 tsk revet/presset hvidløg
  • ¼ tsk chili flager
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk sriracha
  • 70 ml vand

Til toppings:

  • Forårsløg
  • Sesam frø
  • Chiliflager


Rejerne tager blot 5-10 minutter at lave, så hvis de serveres med nudler eller ris er det en god idé at lave nudlerne/risene først! Alternativt kan de serveres i en god salat, eller blot med avokado for en nem, lækker forret


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er endnu ingen kommentarer