
Lidt spice fra chilien møder lidt sødme fra honningen og skaber en hurtig og lækker aftensmad på 10 minutter
- 250 g rejer (frosne)
- 1 tsk sesam olie
- 1 tsk soya
- ½ tsk frisk, revet ingefær
- 1 tsk revet/presset hvidløg
- ¼ tsk chili flager
- 2 spsk honning
- 1 spsk sriracha
- 70 ml vand
Til toppings:
- Forårsløg
- Sesam frø
- Chiliflager

- Bland alle ingredienserne, undtagen rejerne i en lille skål med en gaffel. Er man ikke til så meget spice kan Sriracha halveres
- Hæld miksturen på en varm pande, og lad det boble til det begynder at tykne
- Tilføje rejerne, vend dem godt i sovsen, og lade dem simre et par minutter
- Servere med det samme mens de stadig er varme – Drys forårsløg, sesamfrø og chiliflager for prikken over i’et
Rejerne tager blot 5-10 minutter at lave, så hvis de serveres med nudler eller ris er det en god idé at lave nudlerne/risene først! Alternativt kan de serveres i en god salat, eller blot med avokado for en nem, lækker forret



Der er endnu ingen kommentarer